"Нещо ужасно се е объркало в медицината - човек да се лекува от рак и СПИН докато косата му пада и той постоянно повръща. Това е потресаващо варварско и средновековно. В бъдеще хората ще се чудят що за неандерталци сме били."

д-р Бъртън Голдбърг - "Победа над рака"

12.2011 г.

 

 

"По данни на CDC-USA от 11.2014 г. (Центърът за контрол на заболяванията на САЩ), антиретровирусните лекарства са ефективни едва при 30 % от употребяващите ги. При останалите 70 % те не успяват да постигнат вирусна супресия и желания ефект. Макар и да стимулират първоначално имунната система, в дългосрочен план тези супер тежки медикаменти имат пагубен ефект върху организма и водят до животозастрашаващи състояния, основно обусловени от интоксикацията, патологичните изменения и нарушения от тези медикаменти. Алтернативната медицина разполага с достатъчно мощни  и абсолютно безвредни инструменти за контрол на инфекциите, без употребата на каквито и да било лекарства."

Bobibob.com, UK

12.2014 г.

ИСТИНАТА

ЗА ХИВ И СПИН

За мнозина от вас ХИВ и СПИН са различни абревиатури на едно и също нещо.

За мнозина от вас ХИВ е смъртоносен вирус, който задължително води до СПИН.

За мнозина от вас ХИВ е смъртоносна диагноза, за която няма лечение.

За мнозина от вас количеството на CD4-клетките и вирусния товар в кръвна проба, взета от вената на ръката, са показател за наличието на ХИВ или прогресията на ХИВ-инфекцията.

За мнозина от вас антиретровирусните медикаменти (и особено AZT) убиват ХИВ.

и т.н.

Истината обаче е съвсем друга.​

ХИВ и СПИН са абревиатури на две съвсем различни неща. ХИВ е вирус от групата на ретровирусите, който се намира в носоглътката на абсолютно всеки човек и сам по себе си не води до СПИН. СПИН е състояние на отслабен имунитет и развити заболявания, без значение дали е наличен или липсва ХИВ или друг вирус. СПИН е познат в медицината от столетия, много преди появата на ХИВ. Повече от половината пациенти с развит СПИН са с негативен тест за ХИВ. При сериозно мащабно проучване в Русия сред десетки хиляди пациенти е доказано, че нито един от починалите ХИВ-позитивни лица няма следи от ХИВ в кръвта, органите и телесните си течности. А кой е този патоген, сочен за супер устойчив и в същото време не оставящ никаква следа от себе си в гостоприемника си ?!

Нито един човек в света не е умрял от това, че е носител на ХИВ. ХИВ не води до опортюнистични инфекции.

ХИВ е невъзможно да бъде диагностициран със съвременните налични масово използвани тестове (ELISA, Western Blot и PCR). Тези тестове не търсят и не откриват вируси, а неспецифични фрагменти на антитела, съотносими и за други патогени. Наличието на антитела е абсолютен показател, че имунната система на въпросния организъм е разпознала патогена, изградила е антитела срещу него и го е елиминирала. Не означава, че вирусът присъства още в организма. Означава единствено, че някога този организъм е имал съприкосновение с този патоген. И сравнявайки ХИВ с грипния вирус, който се репликира хиляди пъти по-бързо от ХИВ с многократно по-висок брой мутации звучи невероятно как имунната система на организма се справя успешно сама за 1-2 дни с грипния вирус без абсолютно никаква медикаментозна помощ, а с бавно размножаващият се ХИВ уж не успява  (Медикаменти като Парацетамол, Ибупрофен и т.н. не са антивирусни агенти - не въздействат по никакъв начин на грипния вирус, а повишават прага на чувствителност, променят електрохимичната проводимост в мозъка и обезболяват.) Или за още по-абсурдното съвременно твърдение, че ефекта от вируса се проявява след много години.

Използваните тестове за определяне на вирусния товар PCR са абсолютно неприложими и недостоверни при ретровируси, потвърдено и от самия им откривател.

Количеството на вирусите и CD4-клетките в организма се променя всяка секунда и е различно в различните части на кръвоносната система и органите. То не показва по никакъв начин наличието на ХИВ, а отслабване на имунитета в резултат на продължително интоксикиране на организма. Отделно, не броят на свободните CD4-клетки е толкова от значение, колкото дали тези CD4-клетки са програмирани от тимуса или са недиференцирани. По-високият брой CD4 показва по-скоро, че тези CD4-клетки са недиференцирани и затова не са влезли в реакция с патогените в организма и не са го елиминирали. Ако изобщо патоген има наличен. Ниският брой CD4-клетки е пряк показател за ефективна имунна система/имунен отговор. Именно затова и при първоначално съприкосновение с патоген (включително и при ХИВ), броят на имунните клетки в организма рязко нараства (но при тестване в този момент всички имунни клетки показват рязък спад) и се развиват грипоподобни симптоми - допълнителна защитна реакция на организма.

Антиретровирусните медикаменти влияят на всички клетки в организма, а не само на вирусите. Абсолютно всички антиретровирусни медикаменти, предлагани на пазара до момента са силно токсични. Някои от тях като AZT (Zidovudine, Retrovir) и други доказано не унищожават ХИВ и самите те водят до СПИН и преждевременна смърт.

 

Следва продължение...

::: Последно обновяване: 02.02.2015 г. :::

ТАКАВА, КАКВАТО Е

ТЕСТОВЕТЕ

Масово използваните ХИВ-тестове ELISA, Western Blot и PCR не показват наличието на ХИВ в момента на тестването, а съприкосновение на организма в миналото с ХИВ. Тези тестове реагират на фрагменти в антитела, относими и към други патогени. Доказано от над 6000 водещи специалисти по света.

ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ХИВ И СПИН

ХИВ не предизвиква СПИН. ХИВ е безобиден вирус, който съпътства живота на човека, без да му оказва негативно влияние. Повече от половината диагностицирани случаи на СПИН са без наличието на ХИВ. Доказано от водещи специалисти по света. В специално изследване в Русия сред десетки починали диагностицирани серопозитивни не е открит ХИВ в нито един от пациентите. Абсурд при който и да е патоген.

ЛЕКАРСТВАТА

Антиретровирусните лекарства (особено AZT - Retrovir, Zidovudine), не действат само на ХИВ, а и на редица други патогени, което обяснява и първоначалния ефект на стимулиране на имунната система. Друг въпрос е доколко наличието на свободни нереагирали имунни клетки може да бъде показател за повишаване на имунитета, а не за точно обратното. В дългосрочен план именно тези медикаменти са отговорни за тежки функционални изменения, интоксикация, отказ на органи и животозастрашаващи състояния. Доказано от водещи специалисти по света.​